5 Ocak 2012 Perşembe

40 yaş doğumgünü alternatifleri

Sonunda Tunc 40 yaşına bastı!  Son 1 ayımı ona güzel ve anlamlı birşeyler hazırlamakla geçirdim. En uzun zamanımı ne yapabilirim diye düşündüm .  Unutamayacağı demiyelim de çok iddiali olur ama gulumseyerek hatırlayacağı birşeyler olsun istedim.
Öncelikle internet araştırmamdaki en komik ve unutulmaz hediyeyi paylaşmak istiyorum .:) Bu beni aşar!
Neyse ben de kendime göre daha az iddialı bir paket hazırladım diyebiliriz . Kendim çok zaman harcadım , belki size bir faydası olur:  
40 Yaş Takvimi :
En sevdiğim bu oldu . Tamamen tesadüf eseri (meslekçemde buna WOM desem doğru olacak) Grupanya da Lukapu designer ile tanıştım . Bu takvim , albüm vs yapılabilecek bir prgram . Desktopunuza yüklüyorsunuz. Basit yönlendirmeler ile size projenizi yaptırıyor. Ben bir 40 yaş takvimi yaptım ve en sevdiğimiz resimlerde aylara ve günlere göre farklı hikayeler koydum . 2-3 gün içerisinde takvimim elime geldi.
40 Resimli poster :
40 resim seçtim. Bu resimlerle ne yapabiliriz diye gönderdiğim bir arkadaşım , kendisi tasarımcıdırJ Bir Post it poster yaptı ve 40 resmi numaralar ile irili ufaklı koydu ! Sonra onu bastırıp büyük bir poster yaptık ! 

Movie Maker ile film:
En son olarak bir film yaptım J Bunu bir kaç kez moviemakerda denemiştim. Keyifli de oluyor!
Video, müzik resim arka arkaya ekleyebiliyorsunuz , aralara video geçişleri çeşitli yazılar eklenebiliyor. Ben önce Tunc un bir kac ailesel küçüklük anısını aldım arkadasından bir iki gençlik videosu , üzerine de yakın arkadaşlarından bir sürü esprili kutlama mesajı geldi arka arkaya koyduk .
Partide de hep beraber hepsini izledik. Tunc’u ağlatamadım ama hepimiz bayağı duygulandık . Eh yaşlanıyoruz !!!
Movie makerda her tip video dosyasını açamıyorsanız internette ‘prism video converter’ yüklemeniz yeterli . Her tip dosyayı .wmv uzantisina çevirebiliyorsunuz ve kullanımı mümkün oluyor
Vee . .. 40 cupcakeli pasta:
Pasta için Savoy 1 numaralı önerim!!!  Pastamın resmini gerine gerine de koyacağım. Başta amatörce Eti Topkekle yapacağım pastayı sonunda Savoy bana yaptı! 40 Kek , hepsinin üzerinde numaralar var!
Tahmin edin gecenin sonunda hangi numaralar kaldı ? Tunc 40 ‘ı yediği için 39-38-37-36 !!!

Peki hediyem mi neydi ? O biraz gizli , ama oğlu ile yapabileceği bir hobi aldım ona çünkü bence hayat çok kısa ve hobiler onu çok güzelleştiriyor.. O yüzden mutlu olduğuna inanıyorum ...

8 yorum:

  1. ben şahidim bu doğum günü süprizleri için ne kadar uğraştığına, ama görüyorum ki değmiş, her şey çok güzel görünüyor, oğluşunuzla birlikte daha nice mutlu senelere:)

    YanıtlaSil
  2. Doğum günü,bekarlığa veda,ev partisi,yat partisi,kişisel kurumsal eğlence organizasyonlarınız için sürpriz dansöz,fasıl ekibi,köçekler,strip ve Lap dansçılarımız ile atraksiyonu ayağınıza getiriyoruz.
    detay ve görseller: www.kozmopolik.com da

    Saygılarımızla

    YanıtlaSil
  3. Özel organizasyonlarınız için profesyonel çözümler.

    www.worldorganizasyon.com
    www.organizeedelim.com

    Fasıl ekibi kiralamak için
    www.fasilekibikiralama.com

    Dansöz kiralamak için
    www.dansozkiralama.com

    Dansçı kiralamak için
    www.danscikiralama.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar! post it posteri nasil ve nerede yaptirabilirim?
    Tesekkurler! Seda Tunc

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. 10 yıldır kalite hizmet vermekteyiz,aşağıda verilen site adreslerimizde ilginizi çekecek birçok atraksiyon bulunmaktadır.
    Not: site adreslerimizin bir çoğu türkçe karakterlidir.

    www.dansözkiralama.com
    www.fasılekibi.com
    www.evedansöz.com
    www.bekarlığavedapartisi.com
    www.dansekibi.com
    www.sürprizler.com
    www.atraksiyon.org

    Tel: 0850 800 13 49
    7/24: 0532-6343204

    Saygılarımızla

    YanıtlaSil
  7. doğum günü partisi için boğazda özel yat ve tekne kiralama hizmeti veren firmamızla da çalışabilirsiniz. Ekonomik, lüks ve mega yatlarda yemekli ya da yemeksiz olarak muhteşem bir ortamda doğum günü kutlaması yapabilirsiniz. Bunun için teknededogumgunu.com sitemizi ziyaret edip fiyat teklifi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Takip edin bayılacaksınız bu sayfaya ❤️2yakaevent

    YanıtlaSil