28 Temmuz 2013 Pazar

Kadıköy Yaz Konserleri


Kadıköy Belediyesi Yaz Konserleri

Kadıköy Belediyesi'nin kendi marketing'ini yapacağı yok bari yaşayan halk olarak biz harekete geçelim! (Taş atıyorum anlayana:))
Bu ayın başından beri çok güzel bir konser serisi mevcut , tabi bilmeniz için belediye reklamlarını yakından takip etmeniz gerekiyor , ek şerite metrobus adını takan bir belediyenin tam zıttı , yaptıklarını benim anlamadığım sebeplerden ötürü pazarlamayan yaşadığım yer belediyesi , çok güzel bir şekilde tüm Kadıköy halkının  parklarında klasik müzik ve caz konserleri veriyor.
Bugunkü de bizeydi ..

Biz bugun Alpi'i de alıp arkadaşlarımızla Kalamış parkında (ayıptır soylemesi evimizin önünde) Oda orkestrasından 1 bucuk saatlik muhteşem bir klasik müzik konseri dinledik.
Açık hava olması ve park kafenin sandalyelerini acıp cay - kahve servisinde bulunması da işe eksrtra bir rahatlık kattı.
Mozart ve Azeri parçalar çalındı .
Alp beni çok güldürdü yine . Sürekli ne çalıyor, abi neden öyle ellerini yapıyor dedi durdu, ben de Mozart çaldı , şimdi Macar dansları çalacak dedim.  Alp'in cevap: ' anne nerde Macar? ' oldu.

Herşey çok güzeldi , çocuk parkının yakınında  olduğu için çocuklar da hem oynayıp hem müziği dinleyebildiler

Son şarkı 10. Yıl Marşı oldu.  Bu şarkıya şefliği aramızdan biri yaptı , çok anlamlı olarak ...
Ve yine tabi salya sümük ne olacak şimdi iç geçirmesi , ah ne guzel bir hayatımız var, almayın bu guzel hayatı elimizden düşünceleri üzerimize yapıştı
Alp kucağımızda horlarken , onun rahat uyumasının verdiği garip mutlulukla evimize döndük...

Haftaya yakalamak isteyenlere Özgürlük Parkı'nda klasik muzik konseri var.
detaylar www.kadikoy.bel.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder